Chill mode on ♥

Tenk dere, nå er det allerede desember! Her på vestlandet er det egentlig bare iskaldt, så jeg håper det kommer litt snø snart så julestemningen kan kicke inn ♥ Første søndag i advent ble tilbragt i armkroken til Ida med tente lys og masse klementiner! Kathrine som Ida bor med lagde glutenfrie pannekaker til oss til frokost – mmm for en deilig start på desember :) Til helga går turen hjem til Arendal en liten tur, hovedsakelig for å hente bilen til Ida, men da tar jeg meg en natt hjemme også. Gleder meg! På lørdag skulle nemlig hele familien komme på besøk, så det blir koselig. Det blir ikke mange timene jeg får hjemme før hjemreise på søndag, men kjenner jeg meg selv rett rekker nok Rambo å få leke litt med meg også :D

Selv om det er desember er jeg ikke heeelt klar for julesanger enda, men litt chill musikk er på sin plass når eksamenslesinga pågår! Her er mine fem chillefavoritter for tida, hvilke er dine? :D

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kom også på at jeg ikke har vist dere så mange av bildene fra shooten jeg hadde etter NM, så her får dere noen flere av de :)

Oda_Hellest+©16Oda_Hellest+©09

OMG, som jeg savner den formen! Og jeg gleder meg masse til å se forandringene som har skjedd til kroppen skal rippes igjen til neste år :D

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s