Smak av sommer og sporty julegavetips ♥

Denne frokosten har jeg skrevet om før på bloggen, men den er så enkel og god at den fortjener å deles igjen! Selvom det ikke akkurat er sesong på jordbær, smakte disse overraskende søtt og friskt. Fremgangsmåten på hvordan du lager stekte havregryn finner du her :) Har du for eksempel et par kokte/stekte egg ved siden av, har du en fullkommen frokost med proteiner fra eggehviter og melk, karbohydrater fra havregryn og jordbær, og fett fra eggeplomma, eller ha nøtter som topping.

SONY DSC

Stekte havregryn med proteinshake ble en favoritt under dietten i høst, men da sulten ble mer og mer merkbar byttet jeg det ut med havregrøt – da dette metter litt mer. Er du på diett vil jeg anbefale deg å prøve stekte havregryn som du heller proteinshake over, så har du en rask og supergod frokostblanding. Da er det en fordel å ha et proteinpulver som er godt på smak, og jeg syns Nordic Power’s “Hydrowhey” er uslåelig på sjokoladesmak!

SONY DSC

Siden det nærmer seg jul tenkte jeg å gi dere noen tips fremover til sportyjulegaver! Jeg er generelt en fargeklatt på trening og elsker knæsje farger, men når det går mot mørkere tider har også treningsklærgarderoben min en tendens til å bli litt mørkere. Men vips så er det vår igjen og det er på tide å dra frem de fargerike tightsene :D
Her er iallefall noen av mine favoritter innenfor kategorien rosa og blått, som er en nydelig kombinasjon!

julegavetips

Sukkersøt genser fra Zalando, 549,- / Glutenfrie proteinbarer fra Nordic Power, 349,- / Superfresh tights fra Labellamafia, 525,- / Fargerike Air Max fra Zalando, 1195,-

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s