Julebord for City 24/7 ♥

HERREGUD for en kveld. Haha, må nesen le når jeg ser for meg gjengen som kun drikker et par ganger i året på julebord igår :D God gang sier jeg bare! Vi hadde et utested i Sandnes for oss selv, så det var en superkjekk kveld med fantastiske folk. Stine og jeg lagde over 100 cupcakes og masse pizza i går til julebordet (tror vi endrer navn til julefest jeg), så det tror jeg kom godt med for sultne bodybuildere og fitnesschicks :D

01

Hello there Martini, wish you didn’t taste so good..

Kvelden var altså fantastisk gøy, men jeg skal innrømme dagen i dag har vært passe slakk.. Våkna i tolv tida (kan ikke huske sist jeg sov så lenge) og fikk tatt meg en god dusj før Stine og typen kom over. Klokka fire kom jeg på det var på høy tid å få i seg litt mat og etter det har jeg tilbrakt ca. 90 % av dagen på sofaen. Skulle det blitt delt ut “se mest på tv”-pris hadde jeg uten tvil vunnet den etter denne dagen!

Nå er det bare to uker til jeg flytter inn med denne solstråla! Det skal jammen meg bli gøy, cause these girls know how to party. Generelt sett med proteinshakes da ;)

IMG_7233

Gleder oss OK+ til å handle inn møbler og interiør til den fine leiligheten vår som ligger på Sandnes brygge! :D

89_88333539389_154540345789_864315453

Ser det ikke kooooselig ut?
Nå tar jeg kvelden, godnatt alle sammen ♥

About these ads

2 thoughts on “Julebord for City 24/7 ♥

  1. Hei Oda :)

    Noen ganger sliter jeg veldig med det faktum at jeg har diabetes type 1. Jeg har funnet en rutine som fungerer ganske greit for meg, men når den rutinen svikter får det en domino effekt hvor resten også raser. Trening er kanskje den viktigste spillebrikken, ettersom den er med på å gjøre blodsukkeret super stabilt. Hvis jeg er en hel uke uten trening så svikter blodsukkeret, og resten av gjengen. Jeg må pøse på store mengder med insulin, selv om jeg ikke spiser blodsukkerøkende mat som raske karbohydrater. Jeg elsker jo å trene, men for eksempel når jeg er syk, eller er midt oppi eksamens stress er trening lagt litt på hyllen.. Da faller jeg såpass hardt, at det er vansklig å bygge krefter til å reise meg igjen! Humøret blir dårlig, motivasjonen er halveis begravd, blodsukkeret nekter å spille på lag, i tillegg til at jeg blir super sliten og irritabel for hver minste lille ting. Etter min erfaring er dette kun når jeg ikke trener. Det er veldig kjipt å tenke på at jeg ALLTID må ha plass til trening for å føle meg oppegående og normal. Har du opplevd lignende? Og jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om ulemper med diabetes fra egne erfaringer?

    – Camilla Kittelsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s