Home for Christmas og gjensynsglede ♥

Da var det jammen blitt en uke siden sist blogginnlegg.. Haha, uff tok på den helga der gitt! De fleste følte seg jo enda fyllesyke flere dager senere. Siden de fleste var gaanske på tur på julebordet fikk vi ikke akkurat delt ut nominasjonene som planlagt, så på søndag møttes gjengen på Big Horn i Sandnes for middag og kos :)

Min flotte venninne og Norgesmester i Bikinifitness, Vilde Waksvik (@vildewakki) ble “Årets Athlet” ♥ Ikke akkurat rart med den debuten ho hadde – vant liksågodt alt som gikk ann å vinne :D Og jeg ble kåret til “Årets Profil” for mitt positive bidrag gjennom dietten og på gymmet. Jeg elsker virkelig City 24/7 og den fantastiske gjengen som er der, så det var utrolig koselig :) Tror faktisk ikke jeg var sur eller sluttet å smile en eneste gang gjennom dietten, så den suksessen håper jeg å gjenta neste år også! :D

SONY DSC

I går satt jeg og Ida Sofie snuten mot Arendal – hjem til juuuul! :D
Det var såå koselig å se familien igjen og i kveld venter pynting av juletre og risgrøt. Mmm, gleder meg! Og etter mindre enn et døgn hjemme var det selvfølgelig på høy tid å besøke Rambo igjen, hihi. Han blir like overlykkelig hver gang jeg kommer hjem! Skikkelig terapi å sitte ved vannet med Rambo ved min side. Ååå, kjærligheten du får fra et dyr som elsker deg ♥ Ekte kjærlighet!

SONY DSCSONY DSC

Regner med de fleste er klare for å gnuuu seg med julemat imorra? Hoho det er iallefall jeg :D Etter jeg flytta til Vestlandet har jeg blitt ekstremt glad i pinnekjøtt, men her på Sørlandet er det ribbe som gjelder. Gleder meg! Hva er deres favoritt på julaften? :)

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s