Diettstart?

Nei – ikke for å stille i noen konkurranse, men rett og slett bare en liten kickstart på “sydenformen”, sommer og sol! :) Plutselig var det 14 uker til ferie, så nå er det bare å komme i gang. Jeg har bestemt meg for å ikke stille til høsten, men heller bruke dette året på å bygge og mest sannsynlig stille igjen til våren – eventuelt høsten. Jeg er veldig klar for å komme i skikkelig form til neste gang, men det blir altså ikke enda!

Maten jeg spiser nå er som jeg alltid spiser, men med litt strammere tøyler enn tidligere. Det betyr ingen questbar og ekstra godsaker i løpet av dagen, kun det du ser på bildet under. I tillegg til proteinshake og riskaker etter trening :) Og litt cardio, så gjør det susen!

001

Jeg har helt dilla på kylling stekt med svart pepper og trocomarekrydder, ris og avokado med glutenfri soyasaus, iskaldt fra kjøleskapet. Derfor er det enkelt og godt å ha tre slike måltid om dagen :) Pannekakeoppskriften finner du her – beste starten på dagen! Som dagens siste måltid har jeg kaseinfluff, den skal dere få oppskrift på senere, sammen med frukt. Jummy :D

Og seeee, jeg og Livi har pyntet veggen med en supersøt wallstickers! Vi elsker dyr, så noen søte fugler på veggen gjorde seg ♥

SONY DSCSONY DSC

Nå venter senga før det er opp tiiiidlig i morgen for enda en dag på gamlehjemmet. Sweet dreams! :)

002

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s